Noww stängs snart ner. Läs mer.
Imagine Sweden – Deltävling 2 sön 18/2 kl. 15

Imagine Sweden – Deltävling 2 sön 18/2 kl. 15

Den 18:e februari äger årets andra deltävling till Imagine Sweden (före detta Musik Direkt) rum på Foajéscenen i Västerås Konserthus. Hittills är 17 stycken lokala akter anmälda och alla tävlar om att gå vidare till Regionfinalen av Imagine i Västerås Konserthus den 18:e mars.

De akter som är anmälda går under följande namn:

Ångestflow

Tusse

Tilde

Mattias Greijer

MadYazz

Jonna

LEWEN

Jimmy-Kristian Garcia Amigo

Elin Hassel

Andy

Årets jury består av:

Agnes Eriksson som har spelat i barbiepunkbandet Call Cat och är nu aktuell med Riot Grrrl Sessions som släpps i februari".

Mario Perez Amigo är dansare, beatmaker och MC. Han beskriver sig som en glad hiphop-fanatiker sedan barnsben som reser världen runt för att inspirera och inspireras i hiphop-kulturens olika element.

Anastasia Vesterlund är från Västerås och pluggar sitt andra år musik vid Åsa folkhögskola. Hon var med i bandet KOLLEKTIV1 som medverkade på Imagines Riksfinal 2015. Hon skriver och framför även sin egen musik.

Mons Lorenzen är en producent och musiker från Västerås. Han är ena halvan av trippop-duon Anwai och är ständigt på jakt efter nya talanger.

Malin Willén är låtskrivare och musiker som precis har startat artistprojektet WYLL och vann länsfinalen av Musik Direkt 2013 med projektet "Moremalin".

Fri entré

Arrangör: Föreningen Svart Bälte i samarbete med Västmanlandsmusiken, ABF Västra Västmanland och Jeunesses Musicales Sweden

Event info

sön 18/2 2018 kl. 15 — 18

Västerås Konserthus