Halloweenspel Zombie VS Good Guy lör 4/11 2017 kl. 12

Halloweenspel Zombie VS Good Guy lör 4/11 2017 kl. 12

Nu är det Halloween och det firar vi med ett klassiskt Zombie spel.

Så nu på lördag så spelar vi mellan 12:00-18:00 givetvis med spelledare.

Under denna dag så är tanken att vi har ena laget som består av Zombies/Monster ska möta en polisstyrka som försöker rensa upp Containerstaden från zombies. Så man får gärna anmäla sig till en sida som man vill spela under dagen. Ni som är Zombies får gärna sminka ut er och styla er som en äcklig vandrande varelse som äter människokött :)

Reglerna kommer ungefär vara såhär.

Poliserna kommer ha begränast med ammo och vapen men kan hitta påfyllning längst med sina framryckningar i staden. Dom kan hitta glömda och gömda vapen och även andra överraskningar som gör att dom får det lättare att överleva.

Zombie sidan kommer att vara tvungna att röra sig i långsammare mönster. De kommer ha tillgång till gummiknivar, yxor samt att handpåläggning funkar som ett dödande slag. Sedan kommer vissa Zombies även vara utrustade med granater och vapen för att kunna skjuta och spränga ut polisstyrkan. Deras mål är att hålla staden död genom att äga marken eller äta upp poliserna som kommer i deras väg.

Fler regler och scenarion kommer att berättas på plats. Detta är ett spel som ni absolut inte får missa! Anmäl er genast :) Skriv i kommentarsfältet vilken sida du vill tillhöra. Mvh Robban / Frysen

Event info

lör 4/11 2017 kl. 12 — 18

Frysen Airsoft