Noww stängs snart ner. Läs mer.
GUE Infokväll ons 22/11 2017 kl. 18

GUE Infokväll ons 22/11 2017 kl. 18

Dykning.net har tillsammans med GUE Sweden glädjen att bjuda in till en informationskväll om utbildning och aktiviteter i GUE-systemet onsdagen den 22 november kl. 18:00 med en kort föreläsning och möjlighet att ställa frågor.

GUE kommer från grott- och djuphavsdykningen men har ett brett utbildningssystem som täcker behoven både för sportdykaren och den tekniska dykaren. Inom utbildningen satsar man på kvalitet och att alla dykare ska ha full kontroll på sin egen dykning. GUE passar därför alla dykare oavsett tidigare erfarenhet eller framtida ambitioner.

Förutom kursverksamheten satsar GUE Sweden även på att ordna resor och utflykter för likasinnade och på projekt för att skydda undervattensmiljön.

Nyfiken? Kom och lyssna när GUE-instruktör Per Normark berättar mer om vad ni kan förvänta er inom GUE.

Per är sedan 2016 en av våra svenska GUE-instruktörer. Han har en passion för resor och dykning och för att utbilda och dela med sig av sina erfarenheter. Han dyker i alla miljöer, men gillar främst vrak, grottor och gruvor. Efter att ha varit baserad utomlands i många år är Per nu tillbaka i Sverige och mer dykning på hemmaplan. Förutom utbildning har Per ett brinnande intresse för att ordna resor till lite annorlunda och spännande dykplatser och engagera sig i olika dykprojekt.

Event info

ons 22/11 2017 kl. 18 — 21

Dykning.net