Gruppseans tor 2/3 2017 kl. 18

Gruppseans tor 2/3 2017 kl. 18

En kväll med kärlek, värme och möten med andevärlden. Välkomna till en afton där andevärlden tar sin chans och kommer igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden.

En Gruppseans är en mindre och mer privat tillställning än en Storseans, där seansen oftast är för ett mindre antal personer.

Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden ska komma, lika lite som vi bestämmer att de ska vara där. Som ett andligt medium kan vi bara arbeta om andevärlden väljer att komma just vid detta tillfälle. Väljer de att inte göra det kan vi heller inte arbeta, och det är något vi får acceptera. Ibland är kontakten väldigt stark och ibland är den inte det - det är så olika både mellan kontakter och tillfällen. Som besökare på ett av dessa arrangemang kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll men att också fortsätta att vara öppen för att andra kan komma till dig.

Boka in dig på en Gruppseans i Västerås - gå in via knappen "Boka Tid" på hemsidan alt. gå in via www.bokadirekt.se och välj ett datum som passar dig. OBS! Max 12 personer. (Biljett 200 kr) Fika finns att köpa till självkostnadspris.

Du betalar med Swish, kontokort eller kontanter och du betalar vid ankomst.

Vill du boka in mig för en Privat Gruppseans hemma hos dig eller om ni vill kan vi hålla den i mina lokaler och så gäller följande:

Min. 8 personer och 250 kr/pers alt. att ni betalar för 8 personer om ni är mindre antal. För att boka eller få mer information så hör du bara av dig till mig. Dessa datum finns inte upplagda i kalendern via Boka Direkt, utan det är något som vi tillsammans kommer överens om.

Välkommen!

Event info

tor 2/3 2017 kl. 18 — 20

Lindblom Academy