GRL PWR CLB lör 10/3 kl. 20

GRL PWR CLB lör 10/3 kl. 20

GRL PWR CLB presenteras i samband med QUEENS OF KALMAR!

Den stora finalen för festivalen Queens of Kalmar kommer hållas på Söderport lördagen den 10/3. Dörrarna slås upp klockan 20.00 för starten på en fantastisk kväll där vi tillsammans kommer dansa till grym musik, dricka bubbel och bada i glitter!

GRL PWR CLB är öppen för alla oavsett könsidentitet, men precis som under de andra dagarna av Queens of Kalmar kommer vi fokusera på tjejers & icke-binäras kraft och förmåga.

DJ

Det blir en helkväll med riktig girl power, där vi har äran att presentera MUSIKGÄRIS i DJ-båset! Låtom oss fylla dansgolvet till bredden och visa varandra våra bästa och sämsta moves!

TRYGGHETSVÄRDAR PÅ PLATS

Trygghetsvärdarna fungerar som en extrakompis som kan hjälpa till om något upplevs obehagligt eller otryggt, om du har tappat bort din danspartner eller om du behöver hjälp att beställa en taxi.

BEDAZZLE YOURSELF

"The art of taking ordinary things and making them EXTRAORDINARY by adding sparkles, rhinestones, glitter, stars, beads, etc. For some it is a way of life."

I ett inte alls avskilt hörn inne på Söderport kommer vi hjälpa dig att se ut som en riktig QUEEN eller KING! Här är det inte less is more som gäller, utan ju mer desto bättre!

DRESSCODE

Fabulous ofc. Ta på dig något dansvänligt och fab för att få ut det mesta möjliga av kvällen!

ENTRÉ

120 riksdaler, betalas i dörren!

Åldersgräns: 18 år.

TIDER

20.00 slår vi upp dörrarna

22.00 drar vi igång dansgolvet

02.00 kramar vi varandra hejdå

- Real queens fix each other’s crowns.

Vi ses på GRL PWR CLB!

Läs mer om hela QUEENS OF KALMAR här:

https://www.facebook.com/events/1997995253793824/

http://www.queensofkalmar.se

Event info

lör 10/3 2018 kl. 20 — sön 11/3 2018 kl. 02

Söderport