Noww stängs snart ner. Läs mer.
Global Entrepreneurship Week 
 
 Tisdag 18 november
 
 I programmet nedan kan du ta del av de aktiviteter som sker... tis 18/11 2014 kl. 09

Global Entrepreneurship Week Tisdag 18 november I programmet nedan kan du ta del av de aktiviteter som sker... tis 18/11 2014 kl. 09

Global Entrepreneurship Week

Tisdag 18 november

I programmet nedan kan du ta del av de aktiviteter som sker under tisdagen.

almi

Hjälp – jag har fått en ide!

Ett seminarium för dig som bär på en innovation, uppfinning eller produktutveckling. Innovationer handlar om mycket mer än bara produktutveckling eller tekniska framsteg. En kraftigt förändrad tillverkningsprocess, en ny tjänst eller nytt marknadskoncept är en minst lika viktig innovation om den skapar nya värden hos målgrupper och kunder. Under detta seminarium beskriver vi Almis modell för innovationsprocessen samt möjligheterna till rådgivning, kontaktnät samt finansiella verktyg som du kan få tillgång till. PRV:s representant Björn Lindkvist finns också på plats för att berätta om de verktyg och tjänster de kan tillhandahålla. Lättlunch ingår.

Arrangör: Almi Företagspartner

Lokal: City konferenscenter (sal 7), Örebro

Tid: 10.00 – ca 12.30

Anmälan: www.almi.se/malardalenlänk till annan webbplats (under kalendarium)Promotionpub med tema innovation, utveckling och tillväxt

Behöver du och ditt företag en energi-boost? Har du en ny idé, en innovation eller planer på ny verksamhet som behöver utvecklas? Välkommen till en kväll full av inspiration och möjligheter. Kumla Promotion har samlat ett antal aktörer som bara längtar efter att få hjälpa till att utveckla företagande i Kumla. Dryck och enklare förtäring ingår.

Arrangör: Kumla promotion i samarbete med Kumla kommun, NyföretagarCentrum, Inkubera och Almi Företagspartner

Lokal: Växthuset, Kumla

Tid: 18.00–20.00

Anmälan: anneli.nilsson@kumlapromotion.se senast den 10 nov.Välkommen till pubkväll!

Företagarna Bergslagen inbjuder till en pubkväll där årets entreprenör och ungdomsentreprenör koras. Under kvällen ges en spännande föreläsning om AMK, arbetsmarknadskunskap. AMK ska bidra till att arbetsgivarna i länet får tillgång till rätt kompetens och att ungdomarna lättare ska få jobb.

Arrangör: Företagarna Bergslagen i samarbete med Ljusnarsbergs industri och hantverkarförening, Ljusnarsbergs kommun och Handelskammaren Bergslagen

Lokal: Bångbro Herrgård, Herrgårdsvägen 10, 714 32 Kopparberg

Tid: 18.30

Anmälan: Ingen anmälan behövs.Camilla Ljunggren

Drivkraft – entreprenörskap och innovation lyfter näringslivet

Detta är dagen för dig som vill höra berättelser om drivkraft och karriär, innovationer, entreprenörskap och företagande. Talarna under dagen är entreprenörer som delar med sig av livet, företagande, passionen och drömmen, t ex Elisabeth Thand Ringkvist. Det är också en dag där du kan träffa rådgivare kring din affärsidé och få tips på hur du kan gå vidare. Du har också möjlighet att helt kostnadsfritt boka tid för ytterligare träff med professionella affärsutvecklare. Lunch och eftermiddagskaffe ingår.

Arrangör: Regionförbundet Örebro län

Lokal: City konferenscenter (sal 11, 3 och 5), Örebro

Tid: 10.00 – 16.00

Anmälan: www.regionorebro.se/kurser senast 14 nov.Företagare med funktionshinder - en möjlighet?

Arbetsintegrerande sociala företag får en allt större betydelse för att integrera personer som av olika skäl står långt ifrån arbetsmarknaden. Stiftelsen Activa och Coompanion arbetar gemensamt för att ge dessa företag bästa möjliga förutsättningar.

Arrangör: Stiftelsen Activa och Coompanion

Lokal: City konferenscenter (sal 8), Örebro

Tid: 13.00–16.00

Anmälan: Anmälan senast 12 nov, via mail till anders@coompanion.seAfterwork: Fira företagsamheten!

Avsluta dagen med en afterwork. Kom och prata entreprenörskap och mingla.

Arrangör: NyföretagarCentrum och STARTcentrum

Lokal: STARTcentrum, Rudbecksgatan 26, Örebro

Tid: 16.00

Anmälan: Ingen anmälan behövs.

Event info

tis 18/11 2014 kl. 09 — 17

Regionförbundet Örebro