Noww stängs snart ner. Läs mer.
Gå 2 betala för 1 ! Lär dig dyka! Tag dyk cert ! tis 27/2 kl. 18

Gå 2 betala för 1 ! Lär dig dyka! Tag dyk cert ! tis 27/2 kl. 18

Gå 2 betala för 1 denna kursstart!

Ta första steget till en fantastisk värld under vattnet och känn dig viktlös som en fisk. Gillar du vatten och vara i vattnet? Då är kursen i Open Water kursen du måste gå! Efter du har klarat kursen blir du SSI Open Water dive certifierad och kan dyka ner till 18 meters djup med en parkamrat. Tänk på alla fina ställen runt om i världen du kan dyka på, korallrev i röda havet eller Stora Barriärrevet i Australien, se mantor och valhaj i Sydafrika eller Filipinerna och simma med delfiner. Tänk att få dyka ner på ett välbevarat vrak i Östersjön från första världskriget. Snacka om tidsresa! Eller varför inte bara dyka ner under ytan och se hur det ser ut där man brukar bada på sommaren. Ja listan kan göras hur lång som helst på fantastiska dyk och roliga intressanta upplevelser man kan få med ett dykcertifikat. Ta steget och upptäck en helt ny värld!

Växjödyksport har en kurs som startar kl 18:00 – ca 22:00 nere på Växjödyksport. Max deltagare är 8 personer i en kurs med en instruktör. Tiderna styrs av de dagar som Växjödyksport har tid i poolen. Pooltiderna är på tisdagar och onsdagar. För fler kursstarter se http://www.vaxjodyksport.com/kalender/

I kursen ingår det 5-6 poolpass, 5-6 teoripass samt 4 utedyk. Normalt upplägg är 1 kväll i veckan med teoripass först och sedan avslutning i poolen. Därefter gör vi 4 utedyk vid kusten eller insjö i närheten, helt beroende på väder och vind. Normalt tar en kurs 1-2 månader med 1 pass i veckan. Men det finns möjlighet att skräddarsy en kurs om ni är fler som vill bli färdiga t ex inför en resa ni planer vid ett visst datum.

Priset för grundkursen är 5900:- och då får man efter avklarad kurs ett SSI Open Water diver certifikat som gäller över hela världen. Det du behöver inför kursstarten är mask, snorkel och fenor. På Växjödyksport har vi förmånliga priser. För dig som ska börja dyka erbjuder vi Star kit med mask, snorkel, boots och hälfenor till ett bra pris. Kom ner till Växjödyksport så provar vi ut en utrustning som passar just dig. Innan du börjar behöver du även fylla i en hälsodeklaration. Har man inga medicinska hinder behöver man inte göra en läkarundersökning. Svara så sanningsenligt det går. Tänk på att det är din säkerhet och hälsa som det berör. Följ länken här till hälsodeklaration eller fyll i den hos oss.Under kursen ingår hyra av dykutrustning (förutom mask, snorkel och fenor) samt undervisnings- och teori material. Växjödyksport erbjuder även paketpris på dykutrustning för den som vill köpa sin egen under kursen. Kontakta gärna butiken för mer information så kan vi hjälpa dig att hitta rätt nivå och prestanda på din utrustning.

Hur anmäler jag mig till Kursen ?

Du kommer in till butiken, via mail till Info@vaxjodyksport.com eller ring 0470-268 20. Där får du info om var hur du går in och registrerar dig till kursen.

https://my.divessi.com/register

betalar in 1000:- per person (del av kurs kostnaden) så öppnar vi upp kursliteraturen inom 24 timmer , nere i butiken ordnar vi det meddesamma. När du registrear dig upp ge Växjödyksport som dyk center . och i VAT rutan skriver du inget ting i.

Resterande betalas vid kursstart. Rekommendation är att du får till gång till kursliteraturen i god tid innan kursstart.

Butiken är öppen vardagar mellan 17:00-19:00så hjälper vi dig. Hör gärna av dig om du har några frågor.

Med vänliga hälsningar

Anders Håkansson Växjödyksport

Event info

tis 27/2 2018 kl. 18 — 22

Växjödyksport