Noww stängs snart ner. Läs mer.
Frigörande måleri - kvällskurs tisdagar tis 14/2 2017 kl. 17:30

Frigörande måleri - kvällskurs tisdagar tis 14/2 2017 kl. 17:30

Måla fritt från hjärtat! Uttryck dig kravlöst och spontant med färg på grova papper. Öka din kreativitet och lär känna dina resurser och behov. Upplev den härliga känslan som frigörande målning kan ge! Insikt, inspiration och inre harmoni, personlig utveckling på djupet. Mer energi samt fördjupad kontakt med dig själv och din sanning, vad du behöver för att må bra.Vi använder svampar eller penslar, för att göra målningen prestigelös. Det är inte bilden utan du och din känsla som är i fokus under målandet. Jag inleder med en enkel guidad avslappning så att du kan släppa dagens stress och gå in i dig själv. Kanske läser jag en saga, en dikt eller något annat tema. Sedan går vi och målar det som väckts upp och som hjärtat spontant känner. När vi är klara blir det gemensam fika. Din Egen Kraft bjuder på kaffe/the och första tillfället tar du själv med vad du vill äta. Vi avslutar med att prata om alla bilder enligt Montague Ullmans metod. Vi tolkar, känner, associerar och delar med oss av våra funderingar kring vad bilderna säger oss till varandra.

Alla kan måla frigörande. Det krävs inga förkunskaper, bara din nyfikenhet och längtan. Själva processen – känslan av att måla och uttrycka sig - är viktigare än resultatet. Jag lyssnar och stöttar så att du själv kan hitta vad din bild handlar om. Att prata om din egen och gruppens bilder, ger fördjupad kontakt med ditt inre och du får få insikter om ditt liv och din vardag.

Jag är godkänd och utbildad Symbolpedagog hos Symbolon Terranova i Mönsterås. Det innebär att jag har lång praktisk och teoretisk erfarenhet av att måla, meditera och guida dig som deltagare. Det ger dig trygghet när du går kurs hos mig.

KVÄLLSKURS våren 2017

Start: tisdag 14 februari, kl 17.30-20.30, sex tillfällen varannan vecka: 14/2, 28/2, 14/3, 28/3, 11/4 och 25/4.

Plats: Fria Verkstan, Galleri 70, Skeppargatan 70, Halmstad.

Ledare: Camilla Andersson, Symbolpedagog.

Antal: max 6 deltagare.

Pris: 1800 kr, inkl allt material samt kaffe/the och enkel fika. Anmälningsavgift 360 kr sätts in på Bg 120-7737 eller Swisha. Ange namn, telefon och e-postadress. Bindande anmälan. Du får sedan resterande summa på faktura via e-post, att betala senast en vecka innan kursstart.

Boka/frågor: Ring eller sms:a, tel 0703-12 32 18. camilla@halmstad.bizVarmt välkommen!

Event info

tis 14/2 2017 kl. 17:30 — 20:30

Din Egen Kraft - massage, kroppsterapi, frigörande måleri & grafisk form