Fri Entré! BRIS-bandyns dag Hammarby - Edsbyn sön 21/1 kl. 12

Fri Entré! BRIS-bandyns dag Hammarby - Edsbyn sön 21/1 kl. 12

Välkommen till bandyns dag i år i samarbete med BRIS.

Varje säsong de senaste åren har Hammarby Bandy anordnat bandyns dag, en bandyfest med fri entré! I år arrangeras detta evenemang tillsammans med BRIS, Barnens Rätt I Samhället. Målet med dagen är att öka barns intresse för bandy samt att generera intäkter till både Hammarby Bandy och BRIS. Den fria entrén är tack vare våra sponsorer som går in och betalar en summa per besökare. Ju fler besökare desto mer pengar till de båda organisationerna.

Förutom själva bandymatchen kommer dagen präglas av olika familjeaktiviteter. Det kommer bli tipspromenad runt Zinken och i ishallen kommer det bjudas på bandyskoj 12.00-13.30 med spelare från Hammarbys olika lag så ta med hjälm och grillor. Det kommer även grillas korv och hamburgare i våra kiosker och bandyskolan kommer att defilera på planen innan matchen, ett inslag som inte får missas!

Hammarbys A-lag kommer denna match att spela i speciella retro-tröjor som sedan kommer att auktioneras ut.

Den här säsongen gästas Zinken av de regerande svenska mästarna Edsbyns IF på bandyns dag. Laget från det lilla samhället i Hälsingland behöver knappast någon presentation för någon som följer Hammarby. Bajen och Byn har en lång historia av heta matcher bakom sig, inte minst en rad SM-finaler under 2000-talet som man som Hammarbyare helst inte vill bli påmind om.

Edsbyn är ett lag som oavsett snacket inför säsongen nästan alltid finns med i toppen. Förra säsongen gick de hela vägen och vann SM-guld, en riktig högoddsare och inget som fanns på kartan vid upptaktsträffen i oktober. Även i år har de överraskat många genom att hänga på i den absoluta toppen och är ett av de lag som slåss om den åtråvärda elitseriesegern.

Striden om de viktiga platserna i toppen av tabellen är något som Hammarby också i högsta grad är inblandade i. En seger mot Edsbyn i den sista matchen inför VM-uppehållet står högt upp på önskelistan hos alla grönvita. Matcherna mellan Hammarby och Edsbyn är alltid prestigematch men just den här matchen gäller extra mycket!

I Zinketältet som öppnar 12.00 kommer det som vanligt bjudas på gemenskap och umgänge under trevliga former. God mat från våra food trucks, dryck från våra barer och självklart livemusik och intervjuer på scenen. Programmet ser ut som följer.

12.00 Zinkentältet öppnar

12.30 Kenneth Jansson Blue Grass Band live på scen

13.00 Tränarintervju med Misja Pasjkin

13.05 Supporterintervju

13.09 Bortamatchrapport

13.10 Kenneth Jansson Bluegrass Band fortsätter lira

14.00 Matchstart

Halvtid Kenneth Jansson Bluegrass Band

Efter match Spelarintervjuer och Mats Ronander live på scen

17.00 Zinkentältet stänger

Någon vanlig entrébiljett behövs inte till den här matchen då det är fri entré men alla besökare som vill är välkomna att lämna ett bidrag genom att köpa en eller flera frivilliga förköpsbiljetter för 50:- styck. Länk till dessa biljetter finns nedan.

http://hammarbybandy.attendance2.com/bandynsdag2018

Pengarna delas mellan Hammarby Bandy och BRIS och båda organisationerna är tacksamma för allt ekonomiskt stöd!

Vi ses på Zinken!

Event info

sön 21/1 2018 kl. 12 — 17

Hammarby Bandy