Noww stängs snart ner. Läs mer.
Forest Femmes - Icebug trail girls mån 16/1 2017 kl. 19

Forest Femmes - Icebug trail girls mån 16/1 2017 kl. 19

Känner du hur skogen drar? Hur du hellre skulle vilja springa på vackra stigar bland träd och grönska, än att flåsa fram på tråkig asfalt eller på ett löpband?

Det är bara det att du kanske inte riktigt vet vilken väg du ska ta, eller så kanske du inte riktigt vågar.

Du är inte ensam om att tycka att det kan kännas lite halvt otäckt att löpa själv på en stig i skogen, särskilt när det mörknar om kvällarna.

Så här ska det naturligtvis inte vara.

För det är ju inte själva skogen som är läskig – den är underbar!

Forest femmes är ett intiativ för att få fler tjejer att springa trail. Tillsammans gör vi skogen till vår plats. Den plats där vi både får träning, frisk luft, upplevelser och nya vänner.

Ingen ålder är för ung eller gammal och ingen nivå är för låg eller hög. Det kommer alltid att finnas en kamrat som springer vid din sida.

Forest Femmes träffas en gång i veckan och springer härliga stigar runt om i Göteborg. Platsen ändras varje vecka.

Vi hoppas att Forest Femmes ska bli något större, något som växer utanför Icebugs ramar och som inspirerar kvinnor över hela landet att ta hjälp av varandra och upptäcka hur fantastiskt det är att träna i skogen.

Men låt oss börja här i Göteborg.

Ta gärna med pannlampa, vi har några stycken för utlåning men dom räcker inte till alla. Modellen vi lånar ut är Silva Cross trail 3X och kan köpas i Icebug butiken.

.

Vi träffas vid botaniska trädgårdens huvudentre.

Väl mött!

Event info

mån 16/1 2017 kl. 19 — 20:15

Icebug Store Gothenburg