Food Pharmacy – Extrainsatt Föreläsning! tis 24/4 kl. 16:30

Food Pharmacy – Extrainsatt Föreläsning! tis 24/4 kl. 16:30

Extrainsatt föreläsning med Food Pharmacy den 24 april! Eftersom den första föreläsningen snabbt sålde slut, släpper vi nu ytterligare en föreläsning samma dag kl. 16.30.

Mia Clase och Lina Nertby Aurell är två mycket efterfrågade föreläsare. I april kommer de till Kalmar Slott och berättar, med en rejäl portion humor, om sambanden mellan kronisk inflammation, tarmflora och det antiinflammatoriska köket.

”Fokusera på vad du ska tillföra kroppen för härligheter snarare än vad du ska utesluta, så brukar det där andra lösa sig av bara farten”. Så skriver Mia Clase och Lina Nertby Aurell på bloggen Food Pharmacy, en av Sveriges största hälsobloggar. Mia Clase och Lina Nertby Aurell är författare till de två bästsäljande böckerna Food Pharmacy och Food Pharmacy Kokboken, där de rekommenderar och inspirerar till nyttig kost utan att fara med pekpinnar. ”Kroppen kollapsar inte om det slinker ner en glasstrut eller Pina Colada. Visst, det stärker kanske inte vår tarmflora, men är det något vi har lärt oss så är det att tarmfloran inte mår bra av ångest. Vi föreslår att vi lägger ner allt vad hälsostress och dåligt samvete heter en gång för alla!”, skriver Mia Clase och Lina Nertby Aurell.

Passa på att avnjuta en soppa i Slottsrestaurangen.

VIKTIGT! Har du köpt biljett till föreläsningen kl 19.00 så serveras soppan INNAN föreläsningen från kl. 16.30. Har du biljett till den tidiga föreläsningen så serveras din soppa EFTER föreläsningen kl. 18.00

Tid

24 april kl. 16.30 EXTRAINSATT FÖRELÄSNING

24 april kl. 19 (Slutsålt)

Plats

Gröna salen

Biljetter

Pris endast föreläsning: 295 kr

Pris föreläsnig och soppa: 400 kr

Boka dina biljetter via Nortic eller på Kalmar Turistcenter tel. 0480-41 77 00

Event info

tis 24/4 2018 kl. 16:30 — 18

Kalmar Slott