Noww stängs snart ner. Läs mer.
Erik Lundin + Efterfest! - Mejeriet - 25 februari lör 25/2 2017 kl. 21

Erik Lundin + Efterfest! - Mejeriet - 25 februari lör 25/2 2017 kl. 21

Konsert med superaktuella Erik Lundin!

Efterfest med våra klubbpolare - studentradion Radio AF -

23-03 (18år/80kr)

______

Erik Lundins berättelser tar oss in i härvan av identitet, ekonomi, kamp och strävan i en ung svart mans liv i samtidens Sverige. EPn Suedi som bland annat innehåller den omtalade singeln Annie Lööf släpptes den 6 november 2015 och har hyllats av kritiker och lyssnare. 2016 fick Lundin priset för "Årets Hip Hop/Soul på P3 Guld och Grammis för "Årets Textförfattare" och "Årets Hip Hop/Soul och nyligen tog han emot priset som "Årets Textförfattare" på Musikförläggarnas Pris. Den 25 november 2016 släpptes uppföljaren till Suedi, EPn Välkommen Hem som precis som föregångaren är producerad av Mats Norman. Med ett aningen mörkare sound fortsätter Erik Lundin att skildra historier som om det vore noveller.

Under våren 2017 beger sig Erik Lundin ut på turné som når Lund och Mejeriet den 25 februari. Med sig på turnén har han stjärnskotten Nebay Meles och Arif!

"en både mästerlig och viktig historia som, utan förortsromantik, berättar om utanförskap, våld, död, händelserna i Husby i Europas femte mest segregerade huvudstad samt om Erik själv han som borde K-märkas... Att Ibrahima Erik Lundin Banda är en mästare på både text och rap får vi ännu mer bevis på här."

Per Sinding-Larsen

"Hur pratar man om någonting som lämnar en helt mållös, jag är fullkomligt knockad av Erik Lundins EP 'Välkommen hem'."

Tina Mehrafzoon, SR P3

"Han belönades med två Grammisar i år, bland annat för Årets textförfattare, och på nya ep:n 'Välkommen hem' fortsätter han att skriva texter som lämnar de flesta långt bakom sig."

Markus Larsson, Aftonbladet

_________

Radio AF presenterar: Klubberiet

Efter Erik Lundin tar Lunds bästa mediehus Radio AF över mejeriet. Med superduktiga dj:s och bästa musiken kommer festen fortsätta ända in på småtimmarna. Snöra på dina dansvänligaste skor och din finaste outfit så möts vi på dansgolvet!

DJ Lollipop

De har runt om i Skåne fyllt svettiga dansgolv. På lördag hör vi dem spela allt du verkligen vill höra - från den senaste hiphopen till de gamla goingarna.

Axel+Alice

Med de hetaste USB-minnena på denna sidan Atlanten intar nu Axel och Alice mejeriet. Grime, trap, hip-hop & RnB utlovas i mängder. En religös upplevelse har deras tidigare DJ-set beskrivits som.

Event info

lör 25/2 2017 kl. 21 — sön 26/2 2017 kl. 03

Mejeriet