EGG HUNT Helsingborg 2018 tor 29/3 kl. 06

EGG HUNT Helsingborg 2018 tor 29/3 kl. 06

THE EGG HUNT IS ON 2018

Nu är det äntligen dags för den årliga äggjakten!

Torsdagen den 29 mars har Clarion Grand Hotels påskhare varit ute och gömt hela 80 guldägg fyllda med massa härliga vinster.

I år har vi även lagt in 20 EGGSTRA ägg som våra vänner på Fredriksdal museer och trädgårdar har fyllt med en smått och gott blandning från deras sortiment.

DEN STORA ÄGGJAKTEN 2018

Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Grand Hotel med fluffiga hotellkuddar, middagar, bruncher eller en natt i vår hotellsvit istället? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var i HELSINGBORG våra påskharar har gömt dem... På SKÄRTORSDAGEN DEN 29 MARS går den stora äggjakten av stapeln!

Clarions äggjakt startade på Clarion Hotel Post i Göteborg under 2013, där Göteborgarna gick man ur huse för att leta gyllene ägg – som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter... I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige, Norge, Finland och Lettland.

Äggen kommer gömmas runt om i hela stan och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden. Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor.

SAVE THE DATE

29 mars klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan till tills alla äggen är upphittade. Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET

Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel

Hotellnätter, middagar och kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris.

WE LOVE SOCIAL MEDIA

Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i HELSINGBORGs största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet på Facebook och tagga bilden med #EggHunt2018 och vilket nummer ditt ägg har.

LIVING ROOM EVENT

Från kl 17.00 den 29 mars kan du komma och hämta dina vinster i vårt Living room. Här hittar du också Påskens skönaste AW med schyssta priser i baren, goda snacks, DJ och massa annat. Kom hit och chilla efter en hetsig äggjakt och fira in påsken.

...AND SOME LAST INFORMATION

Observera vår åldersgräns på 18 år (under 18 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om. För mer information, läs våra Tävlingsregler här: https://www.facebook.com/notes/clarion-hotel/terms-conditions-egg-hunt-2018/1899807843371060/

Tävlingen är en del av Clarion Hotels marknadsföring. Clarion Hotel förbehåller sig därför rätten att använda sig av namn och bilder på och av tävlingsdeltagare i marknadsföringssammanhang. Genom att delta i tävlingen medger du att du godkänt tävlingsvillkoren.

Är DU redo? Det är vi!

Varma påskiga hälsningar från Clarion Grand Hotel i Helsingborg

Event info

tor 29/3 2018 kl. 06 — 18

Fredriksdal Museer och Trädgårdar