Noww stängs snart ner. Läs mer.
Eco Örebro Basket - Umeå Basket
 Tis 24 februari kl 19 tis 24/2 2015 kl. 19

Eco Örebro Basket - Umeå Basket Tis 24 februari kl 19 tis 24/2 2015 kl. 19

Eco Örebro Basket - Umeå Basket

Tis 24 februari kl 19.04

Idrottshuset, Örebro

Ikväll kommer nykomlingen Umeå till Idrottshuset. Umeå har tagit 8 segrar i årets basketliga trots skador på nyckelspelare som Krayem och förlusten av Jordan. Umeå har sedan vi möttes sist tappat sin stjärna Germaine Jordan till Israel och fick Omar Krayem skadad för ett par veckor sedan. Dessa två låg också bakom deras seger senast vi möttes och stod tillsammans för 52poäng, 13 returer och 13 asists!!

Vi förlorade senast i Solna, där vi hade alldeles för många bortkastade bollar och hade stora problem i bollscreen försvaret. Båda våra pointguards Colimon och Barton saknades senast men till ikväll är Brandon Barton redo för spel och kommer hjälpa laget i framförallt tempobedömning och beslutsfattande.

På minussidan har vi sjukdomar och småskador. Axelsson kommer inte till spel och frågetecken på Darris Santees medverkan, hur länge Colimon blir borta är fortfarande oklart men spelar inte ikväll. Oavsett diverse laguppställningar så måste vi jobba hårt i 40 min och spela tillsammans på båda änder av banan med energi och fokus på vad vi ska göra. Vi räknar med en tuff match och hoppas på seger, Heja Örebro!

Event info

tis 24/2 2015 kl. 19 — 21

Eco Örebro Basket