Noww stängs snart ner. Läs mer.
Drop-in Healingkväll mån 13/3 2017 kl. 17:30

Drop-in Healingkväll mån 13/3 2017 kl. 17:30

Healingkväll – Endast 40 kr!

Drop-in Måndagar mellan 17:30-19:00

Under en healingkväll får du först en kort skön avslappnade massage för att bl.a. kunna komma ned i varv lite grann och sedan får du healing. Allt som allt tar detta ca 20 min. Du har kläderna på under hela tiden.

När du kommer in i lokalen hänger du av dig ytterkläderna och betalar de 40 kr som är entréavgiften för denna kväll. Du sätter dig ned och väntar på din tur. Det spelas lugn och avslappnande musik i bakgrunden.

Här kan du läsa tidningar, prata med andra gäster eller bara sitta lite i lugn och ro. Det finns thé / kaffe med kaka om du vill köpa till självkostnadspris.

När det blir din tur går du in i healinglokalen tillsammans med healern och blir ombedd att sitta upp på massagebänken. Healern berättar hur det går till, frågar om det är ok att lägga sina händer på dig och ber dig sedan bara att slappna av och njuta av behandlingen. Massagen är endast en kort avslappnande massage och görs givetvis med kläderna på. Vi masserar din rygg, axlar, armar och händer. Du lägger dig ner och får massage på pannan, magen, benen och sedan en kort fotmassage. Efter massagen ger vi dig healing och här får du välja om du vill ha en filt på dig under själva healingen eller inte. Det står flera bänkar i detta öppna rum så det är uppskattat om du håller dämpad ljudnivå.

När behandlingen är klar får du kliva av bänken och gå tillbaka in i väntrummet. Nu kan du göra som du vill, om du behöver sitta ned en liten stund, kanske dricka lite vatten, eller ta lite fika eller om du helt enkelt väljer att gå direkt – det är som du känner själv.

Kom ihåg att healing fungera oavsett om du tror på det eller inte, så det krävs ingenting speciellt av dig. Det som dock är viktigt att berätta för oss om du är gravid, lider av schizofreni eller av någon annan typ av mental sjukdom. Tänk på att vara sparsam med parfym då andra gäster kan vara allergiska. Ta gärna även med dig egna strumpor för fotmassagen om du kommer barfota. Tänk även på att hålla en dämpad ljudnivå under hela kvällen du är hos oss då det är oftast flera personer samtidigt i båda rummen.

Kom in och gör skillnad för både dig själv och andra!

Drop-in Måndagar mellan 17:30-19:00

Entré: 40 kr

Du mår bra – vi mår bra och vi gör gott tillsammans!

För mer info om oss och om healingen du får - besök vår hemsida: www.lindblomacademy.com

Välkommen!

Event info

mån 13/3 2017 kl. 17:30 — 19

Lindblom Academy