Noww stängs snart ner. Läs mer.
Danskalaset med Per-Håkans
 Tis 13 januari kl 19
 
 
 Föreningen Folkets Parks årliga danskväll med FRI ENTRÈ! Tisdag... tis 13/1 2015 kl. 19

Danskalaset med Per-Håkans Tis 13 januari kl 19 Föreningen Folkets Parks årliga danskväll med FRI ENTRÈ! Tisdag... tis 13/1 2015 kl. 19

Danskalaset med Per-Håkans

Tis 13 januari kl 19

Föreningen Folkets Parks årliga danskväll med FRI ENTRÈ! Tisdag den 13 januari kl 19:00 startar vi dansen till den skönsjungande orkestern Per-Håkans. Dörrarna öppnar redan 18:15 och det bjuds på en del happenings innan dansen.

Händer under kvällen:

- Kl 18:30 visas en superfräck klädkollektion utöver det vanliga, från Atelje Belle Epoque. Modellerna visar denna kollektion fram till 19:00 i danslokalen.

- Dansshopen, Örebro finns på plats, hela kvällen, med ett stort utbud av dansskor. Så passa på att prova dig fram till ett par supersköna skor att virvla runt på dansgolvet i.

- Annika Nygren, konstnär från Vintrosa, kommer också att finnas på plats med sitt staffli. En utställning av Annikas coola tavlor har hängt en tid inne i vår cafélokal, den kommer under denna kväll att kompletteras med lite nyheter.

Och som traditionen bjuder sedan några år tillbaka i tiden, gör vi en insamling den här kvällen till ett välgörande ändamål. I år har vi valt att samla in pengar till Barncancerfonden samt Ung Cancer. Insamlingen sker på följande sätt:

- Frivillig garderobsavgift

- Dansshopen skänker del av sin försäljningssumma den här kvällen Atelje Belle Epoque har sytt upp en speciell "dansklänning" enkom för denna kväll, klänningen kommer att auktioneras ut under en tid med start denna kväll, och skänker sedan hela den summan efter avslutad auktion.

Så passa på att kom till Regnbågen i Brunnsparken denna kväll, både du som är danssugen eller bara vill ta del av det övriga kalaset. Varmt välkomna!

Event info

tis 13/1 2015 kl. 19 — 22:30

Brunnsparken