Creedence Tribute lör 14/4 kl. 19:30

Creedence Tribute lör 14/4 kl. 19:30

Svenska ”Creedence Tribute” Europas främsta hyllningsband till ”Creedence Clearwater Revival” - På Sverigeturné hösten 2017!

Nostalgichock väntar runt om i landet på turné med hyllningskonserter till legendariska bandet ”Creedence Clearwater Revival” där musiken tolkas av svenska bandet ”Creedence Tribute” som anses av många vara det bästa hyllningsbandet till CCR som finns i Europa och som på kort tid blivit omåttligt populära bland CCR;s fans.

En unik tributeshow på sverigeturné runt om i landet där man både får höra historien bakom Creedence Clearwater Revivals enorma succéer samt lyssna till låtarna i originaltappning med svenska ”Creedence Tribute” som genom åren turnerat flitigt runt med många utsålda konserter och med stort publiktryck.

Hösten 2017 väntar en av deras största och spektakuläraste shower med både stor bildproduktion, ljus och ljud för att förstärka känslan och upplevelsen med CCR:s musik än någonsin och det kommer att bjudas på nostalgichock så likt originalet med låtar som ”Bad Moon Rising”, ”Proud Mary” och ”Have You Ever Seen The Rain” och många många fler.

Med en sann musikglädje, nostalgi, gnistrande ljud och ljus och en otrolig samling hits somkommer att leva till universums slut!

Biljetter

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Event info

lör 14/4 2018 kl. 19:30 — 21

Halmstad