Noww stängs snart ner. Läs mer.
Christian Kjellvander [Band] - 4 feb Söderport lör 4/2 2017 kl. 21

Christian Kjellvander [Band] - 4 feb Söderport lör 4/2 2017 kl. 21

Christian Kjellvander återvänder med nytt album och åker på turné! Och nu efter hans senaste besök på Söderport för ett par år sedan har vi åter lyckats med att få honom till våran scen.

Ända sedan tiden i bandet Loosegoats och första soloalbumet har Christian Kjellvander alltid varit närvarande i svenskt musikliv. Hans unika förmåga att bara efter några sekunders sång kasta in oss i en mental bil längs en landsväg i själva hjärtat av USA, har gjort honom till vårt lands främsta leverantör av indie-americana. Där den sörmländska landsbygden möter de ändlösa amerikanska vägarna – där står Christian Kjellvander som en orubblig vägvisare i våra liv, med vackra melodier och eleganta texter som pekpinne.

Med album som I saw Her From Here/From Here I Saw Her, The Rough And Rynge och senaste The Pitcher (2013) i bagaget, står nu Christian Kjellvander åter redo att förgylla våra liv med ännu en samling låtar. Nya albumet A Village: Natural Light släpptes 14 oktober (via Startracks) och är ett album om att leva, älska och dö – om att stanna kvar när det blåser och rida ut stormen. Albumet är inspelat i Christians hem, en gammal sörmländsk missionskyrka och har varvats med deltidsarbete på en kyrkogård – detta för att Christian sökte det verkligaste jobbet som fanns för att låta det blöda in i sångerna.

Förköpsbiljetter: https://www.nortic.se/tickets/event/12564

Dörren 220:- (om det finns några kvar)

Event info

lör 4/2 2017 kl. 21 — sön 5/2 2017 kl. 02

Söderport