Noww stängs snart ner. Läs mer.
Charta 77 + Shamrock, Örebro
 Lör 11 april kl lör 11/4 2015 kl. 20

Charta 77 + Shamrock, Örebro Lör 11 april kl lör 11/4 2015 kl. 20

Charta 77 + Shamrock, Örebro

Lör 11 april kl. 20:00

CHARTA 77:

År 1983 skapades bandet Charta 77 och än idag ger de oss en fartfylld musikupplevelse. Det erfarna punkbandet har spelat tillsammans i över trettio år. De bildades i Köping 1983 och sångaren Per Granberg, gitarristen Johnny Smedberg, basisten Mattias Söderlund och trumslagaren Teijo Granberg levererar musik med attityd och känsla.

Genom åren har bandet gett oss hits som ”Vykort från Rio”, ”Lille björn och lilla tiger”, och ”Ensam Kvar”. Precis som låttitlarna antyder, berör musiken ofta det orättvisa i samhället och det svåra i att vara människa i en allt mer mekaniserad tillvaro. Bandet, som har en lättsam attityd till sitt musicerande, menar att huvudsyftet med att spela tillsammans är att det ska vara roligt. Och det märks när de kliver upp på scenen!

SHAMROCK:

Örebrobandet spelar celtisk rock, eller på ren svenska, irländsk musik med tok-drag! På repertoaren finns traditionella pubsånger & covers av bl a Flogging Molly, Levellers, & the Pogues.

Bandet har medlemmar från bl a Dublin Fair, Tullamore Brothers & Sir Reg, så det finns massor av rutin när det gäller irländsk musik.

Shamrock är:

Henrik Lindström (fiol, sång)

Fredrik Warnicke (bas)

Mathias Alf (trummor)

Henrik Dahlén (gitarr)

Mats Lindström (bouzouki)

För bokning utav hotellrum, mat & dryck ta vänligen kontakt med Scandic Grand:

019-767 43 00

Event info

lör 11/4 2015 kl. 20

Scandic Grand Hotel Örebro