Noww stängs snart ner. Läs mer.
Carola: Det bästa av mig
 Conventum kongresshall, sittande fre 28/8 2015 kl. 19

Carola: Det bästa av mig Conventum kongresshall, sittande fre 28/8 2015 kl. 19

Carola: Det bästa av mig

Conventum kongresshall, sittande.

Fre 28 augusti kl 19

Konserten med Carola den 22 mars blev inställd pga sjukdom. Nu kan Conventum och Live Nation meddela att det blir en ny konsert Fredag den 28 Augusti kl 19:00

Carola är tillbaka! I vår beger sig Carola på turné - den första turnén på fem år! ”Det bästa av mig” besöker 19 städer med start i Helsingborg den 30 januari.

- Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turné med mina nya och största hits. Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upplever en av de lyckligaste perioderna i mitt liv just nu!

Under hennes mer än 30-åriga karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges i allra högsta grad mest framgångsrika artister. Några av hennes största hits, ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad Av En Stormvind” (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991) är en del av den svenska musikhistorien och få artister kan stoltsera med fler guld- och platinasäljande album (13 stycken).

Carola har även medverkat i ett flertal musikaler. Bland annat sågs hon i rollen som Maria i ”Sound of Music” vilket gav henne det prestigefyllda priset Guldmasken.

- Jag känner mig oerhört peppad över att få bjuda publiken på det bästa av mig från mina 32 år på scen.

http://www.ticnet.se/event/carola-det-basta-av-mig-biljetter/351625

Event info

fre 28/8 2015 kl. 19 — 22

Conventum