Noww stängs snart ner. Läs mer.
Bli del av Kårens organisation tor 26/1 2017 kl. 13

Bli del av Kårens organisation tor 26/1 2017 kl. 13

Att ha varit ideellt aktiv, t.ex. i en studentkår, är något som alla arbetsgivare höjer ögonbrynet lite extra för när det står på CV:t. Och det är dessutom otroligt roligt och utvecklande!

För att Gefle Studentkår ska kunna ha en fungerande verksamhet behövs engagerade personer på olika poster, och än finns möjligheten för DIG att bli del av 2016/2017 års kårstyrelse, eller på annat sätt engagera dig i Kårens organisation!

Eller kanske har du en kompis du tror skulle passa på någon post? Hjälp då till att övertyga denne att han/hon behövs!

Vid frågor angående posterna är du välkommen in till kårexpeditionen eller att skicka ett mail till kontakt@geflestudentkar.se!

Anmälan finns att fylla i och lämna in i kårexpeditionen.

Sista anmälningsdatum är den 9/2 kl 13:00!

# Lediga poster som går att söka i kårstyrelsen:

## Ledamot:

Som styrelseledamot är du med i den fortlöpande verksamheten. Du är med och formar kårens verksamhet i både beslut och handling. Styrelsens uppgifter varierar mellan allt i från kårfrukostar, marknadsföring o.s.v.

## Caféansvarig:

Som caféansvarig är du chef över Café Campus. Du sätter ihop din egna cafégrupp med personal som jobbar, bakar och fixar på caféet. Du utvecklar verksamheten kring caféet och planerar teman för de olika kvällarna.

# Lediga poster inom Kårens övriga organisation:

## Vice Talman:

Vice Talman är den som hoppar in för Talman vid de tillfällen då

denne inte kan delta. Talmannen är den som sammankallar och leder Kårfullmäktiges (FUM) möten. Utöver det är talman även ordförande i valberedningens möten. Talman och Vice talman är med och stöttar presidiet i den dagliga verksamheten för att hålla sig uppdaterade om kårens verksamhet.

Event info

tor 26/1 2017 kl. 13 — tor 9/2 2017 kl. 13

Gefle Studentkår