Noww stängs snart ner. Läs mer.
Become a Smart Ass, not a Tight Ass med Ulrica Norberg fre 27/1 2017 kl. 17:30

Become a Smart Ass, not a Tight Ass med Ulrica Norberg fre 27/1 2017 kl. 17:30

OBS! Du anmäler dig till workshopen via hemsidan:

http://rajayogalund.se/become-a-smart-ass-not-a-tight-ass-workshop-med-ulrica-norberg-271-2017/

Yogisk filosofi hävdar att porten till vår egen lycka går igenom vår kropp; att en inre lycka går att finna i våra höfter; att vår unika potential ligger inlindad i djupet av vår fysiska identitet och när vi börjar hitta bättre stabilitet och rörlighet i detta område, så uppenbarar sig ett mer livsbejakande varande tillika förmågan att se sin unika potential.

Devisen en tajtare kropp bildar ett tajtare sinne innebär, att en mer vaken närvaro i oss själva kommer av en smidigare kropp. Låt oss upptäcka om det är så! Bara en tanke – men 50 miljoner yogis i världen kanske inte har fel?

Ulrica Norberg guidar oss här igenom en skön yogaklass som fokuserar sig på ben, bäcken och höft med syfte att stärka höftpartiet, släppa på spänningar i bäcken och ländrygg samt stabilisera core samt grunda oss i oss själva via avslutande andning och meditation. För det är först när du kan grunda ordentligt som du kan flyga till nya höjder.

Root in order to rise. Open in order to embrace.

Varmt välkommen!

Tid: 17:30 – 19:30

Kostnad:

Om Ulrica:

Ulrica Norberg har en bakgrund som journalist och har en Fil.kand. och Fil.mag. i film och kommunikation från Stockholms Universitet. Sedan 19 års ålder har hon intresserat sig för yoga, meditation och personlig utveckling. Första mötet med yogan skedde i NYC. Hon har flertalet längre utbildningar i yoga (är E-RYT) och är utbildad i friskvård.

Ulrica är en av Sveriges pionjärer inom yoga och porträtterade tidigt yoga för allmänheten. Hon har skrivit flertalet böcker och artiklar både i Sverige och utomlands. Ulrica har utbildat över 500 yogalärare i Skandinavien och hon var en av de första i Sverige att erbjuda personlig träning i yoga, samt terapeutisk yoga för individer och grupper.

Efter att ha arbetat med att driva yogastudion OmYoga i Stockholm, numera Urban Om, arbetar hon som konsult till andra studios och anläggningar, samt håller workshops och utbildningar på olika platser i Skandinavien, Europa och USA.

Utbildning: Utbildningar i klassisk Hathayoga /Sivanada – Satyananda yoga, Ashtanga yoga, Vinyasa yoga, ISHTA yoga, Chakra yoga, Anusara yoga, Terapeutisk yoga, Meditation, Pranayama, Yoga anatomi. E-RYT 500 registrerad lärare (Yoga Alliance), Senior lärare, Yogalärarutbildare.

Event info

fre 27/1 2017 kl. 17:30 — 19:30

Raja Yoga Lund