Noww stängs snart ner. Läs mer.
Ayurvedisk Hälsoresa till Himalaya Indien. Endast 1 plats kvar! ons 15/3 2017 kl. 17

Ayurvedisk Hälsoresa till Himalaya Indien. Endast 1 plats kvar! ons 15/3 2017 kl. 17

Namaste ♥

Hälsoresan med Ayurveda, innebär att man under 12 dagar gör en "Pancha Karma Treatment" Det är en behandlingsmetod för att rensa ut lagrade gifter i kroppen. Det är en djupt läkande process för nuvarande sjukdomar och och förebyggande mot de som ev. skulle kunna dyka upp i framtiden. Även om behandlingstiden är 12 dagar, bör man räkna med minst 14 dagars vistelse. Det är bra att landa ett par dagar före start och intigrera ett par dagar efteråt

(Eller kanske resa vidare på egen hand efter behandlingen)

BOENDE: Vi bor hos den Ayurvediska läkaren Nandlal, hans 2 bröder och deras familjer. Här har han också sin praktik och boende för klienter. Här är kärleksfullt och välkomnande.

Enkelt, rent och en typisk indisk miljö.

KOSTNAD: ca 900 EUR (exkl.flyg) plus en organisationsavgift. INGÅR: Helpension, Ayurvediska konsultationer. Individuella behandlingar varje dag. Örter, mediciner och utrensande drycker.

Yoga varje morgon, meditation och andningsövningar.dagligen, samt undervisning om Ayurvedans historia/användningsområden. Man går igenom en djupt helande process, inte bara fysiskt, men också andligt, mentalt och känslomässigt. Jag erbjuder därför sessioner och individuella samtal vid behov. (Jag är certifierad Awakening Coach)

Jag är din "guide", både inför resan och under tiden i Indien.

Du får hjälp med visum och att hitta bästa flygresan och vi möts

en eller flera gånger innan du reser. Väl där, tar jag er med på utflykter i omgivningen. (vattenfall, heliga grottor, Arti (eldceremoni) vid Gangesflodens strand, renande bad i Ganges, mm.mm.

Rishikesh/ Laxman Juhla, där vi bor, är en traditionellt helig plats, man äter vegetarisk mat och det serveras ingen alkohol på restaurangerna. Många sökare kommer hit för yogaurbildningar, besöka olika Ashram och lyssna på andliga lärare/ gurus, som håller Satsanger i området.

Detta är bara en liten del av allt jag kan berätta. Inom kort blir det

ett informationsmöte, (8/1), där jag berättar mer, visar bilder från tidigare resor, ger tips och råd om vaccinationer etc. Intresserad? Maila till mig och om du kommer på info.mötet.Kan du inte komma så skickar jag info till dig; ewatruth@gmail.com

Jag som organiserar Hälsoresan, kan rekommendera den av hela mitt hjärtat. För mig har alla fantastiska behandlingar, mötet med Ganges, Himalaya och människorna här, varit livsomvälvande! Efter ett helt liv med Astma, periodvis mkt svår, är jag idag frisk och till 99.9 % fri från mediciner. immunförsvaret är starkt och är mycket sällan sjuk. Hoppas vi ses snart!

Ewa

ps. Dela gärna med dem du tror är intresserade.

Event info

ons 15/3 2017 kl. 17 — sön 26/3 2017 kl. 00

Holi - Göteborgs Holistiska Center