Noww stängs snart ner. Läs mer.
Årsmötesbrunch med RFSU Örebro! sön 25/2 kl. 11

Årsmötesbrunch med RFSU Örebro! sön 25/2 kl. 11

DAGS FÖR RFSU ÖREBROS ÅRSMÖTE!

Den 25 februari ses vi på Föreningarnas hus för att summera den fantastiska verksamhet vi bedrev under 2017 och fattar viktiga beslut inför 2018. Dagen inleds med brunch (såklart med veganska alternativ) tillsammans med förbundsordförande Hans Linde som berättar mer om RFSU:s prioriteringar inför valåret 2018. Därefter följer själva årsmötet där vi bland annat väljer ny styrelse och röstar om motioner och propositioner!

UPPLÄGG FÖR DAGEN

från 11.00 serveras en härlig brunch och mingel!

11.15 - Hans Linde pratar om RFSU:s prioriteringar inför 2018

11.45 - Paus för att fylla på med mer fika!

12.00 - Årsmötet börjar (och beräknas ta max en timme).

Efter årsmötet finns möjlighet till mer diskussioner och mingel, och vi lottar även ut fina priser från RFSU:s egen modekollektion ELISE!

Har du frågor eller några särskilda behov/allergier som kan vara bra för oss att känna till? Mejla då till orebro@rfsu.se.

VILL DU SKRIVA FÖRSLAG TILL ÅRSMÖTET?

Har du förslag på frågor som RFSU Örebro borde prioritera? En motion är ett förslag om en förändring som en eller flera medlemmar vill att årsmötet ska rösta om. Styrelsen läser och kommenterar de motioner som har inkommit och skriver sedan ett förslag till beslut i de frågor som motionerna berör. Dessa kommentarer och förslag skickas ut en vecka innan årsmötet. Sista datum för att skicka in motioner är den 4 februari

VILL DU KANDIDERA/NOMINERA TILL STYRELSEN?

RFSU Örebro växer för varje år, med fler och större evenemang på listan. Är du driven och intresserad av att utveckla föreningen, leda och vara ansvarig för olika aktiviteter? Gillar du siffror och ekonomi? Passa på att använda ditt engagemang som ledamot i styrelsen!

Kanske känner du någon som passar in på beskrivningen som du vill nominera? Vill du veta mer om styrelsearbetet, följ denna länk: https://goo.gl/forms/3VSpj8s0xKVqtiw93 eller kontakta valberedningen via mejl på magnus.lander@rfsu.se. Senast den 10 februari behöver vi din kandidatur/nominering.

VI SES DEN 25 FEBRUARI!

Event info

sön 25/2 2018 kl. 11 — 13:30

RFSU Örebro