Äggjakten Stockholm City 2018 tor 29/3 kl. 06

Äggjakten Stockholm City 2018 tor 29/3 kl. 06

Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Hotel med fluffiga hotellkuddar, middagar, bruncher eller en natt i en hotellsvit istället? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var i Stockholm City våra påskharar har gömt dem... Torsdagen den 29 mars går den stora äggjakten av stapeln!

Clarions äggjakt startade på Clarion Hotel Post i Göteborg under 2013, där Göteborgarna gick man ur huse för att leta gyllene ägg – som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter... I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland.

Äggen kommer gömmas runt om i hela stan och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden. Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor.

SAVE THE DATE

Torsdagen den 29 mars klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan tills alla äggen är upphittade. Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET

Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellnätter och kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris.

Din vinst kan du hämta ut när som helst efter kl. 10.00 den 29 mars i vårt Living Room.

WE LOVE SOCIAL MEDIA

Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Stockholm Citys största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet här på Facebook och tagga bilden med #ClarionEggHunt2018 och vilket nummer ditt ägg har.

...AND SOME LAST INFORMATION

Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om. Tävlingen är en del av Clarion Hotels marknadsföring. Clarion Hotel förbehåller sig därför rätten att använda sig av namn och bilder på och av tävlingsdeltagare i marknadsföringssammanhang. Genom att delta i tävlingen medger du att du godkänt tävlingsvillkoren.För mer information, läs våra Tävlingsregler här: https://goo.gl/yc89Xh

Är DU redo? Det är vi!

Varma påskiga hälsningar från Clarion Hotel Sign

Event info

tor 29/3 2018 kl. 06 — 18

Clarion Hotel Sign