Äggjakten Östermalm 2018 tor 29/3 kl. 06

Äggjakten Östermalm 2018 tor 29/3 kl. 06

DEN STORA ÄGGJAKTEN 2018

Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Collection Wellington och Clarion Collection Tapto fyllda med hotellfrukostar, fluffiga hotellkuddar, lyxiga spaprodukter, eller en natt i en hotellsvit istället? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var på Östermalm våra påskharar har gömt dem... Torsdagen den 29 mars går den stora äggjakten av stapeln!

Clarions äggjakt startade på Clarion Hotel Post i Göteborg under 2013, där Göteborgarna gick man ur huse för att leta gyllene ägg – som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter... I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland.

Äggen kommer gömmas runt om på Östermalm och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden. Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor.

SAVE THE DATE

Torsdagen den 29 mars klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan tills alla äggen är upphittade. Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET

Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellnätter, träningskort och kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris.

WE LOVE SOCIAL MEDIA

Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Stockholms största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet här på Facebook och tagga bilden med #ClarionEggHunt2018 och vilket nummer ditt ägg har.

MORNING EVENT!

Äggletare som hittar ett av våra ägg hämtar ut priset direkt hos respektive hotell, dock senast kl 18.00 på Skärtorsdagen.

...AND SOME LAST INFORMATION

Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om. För mer information, läs våra Tävlingsregler här: https://goo.gl/yc89Xh . Tävlingen är en del av Clarion Hotels marknadsföring. Clarion Hotel förbehåller sig därför rätten att använda sig av namn och bilder på och av tävlingsdeltagare i marknadsföringssammanhang. Genom att delta i tävlingen medger du att du godkänt tävlingsvillkoren.

Are you eggcited? Vi ses på Skärtorsdagen!

Varma påskiga hälsningar från Clarion Collection Wellington, Storgatan 6 och Clarion Collection Tapto, Jungfrugatan 57.

Event info

tor 29/3 2018 kl. 06 — 18

Clarion Collection Hotel Tapto