Access Bars Kurs 2/4 Örebro sön 2/4 2017 kl. 10:30

Access Bars Kurs 2/4 Örebro sön 2/4 2017 kl. 10:30

Inbjudan till Access Bars Kurs Örebro Söndag 2/4

kl 10.30-1830 .Örebro.

Acess BarsKurs!

Vad är det och vad kan den göra för dig?

Det här är en annorlunda energibehandling som erbjuder dig mer av dig, på livets alla områden. Härmed vill jag bjuda in dig till något som kan förändra dig och ditt liv till något större, med mer lätthet glädje och härlighet.Att ta emot bars betyder att vi stimulerar (håller) på 32 punkter som sitter på huvudet. Alla dessa står för olika områden i livet som tex, glädje helande,pengar,kreativitet,tacksamhet,kontroll.mm

Punkterna omfattar och rymmer alla de tankar, känslor, sinnesstämningar, idéer och övertygelser som du har i livet, även från andra livstider. När vi kör bars så rensas energin ur dessa som hårdisken på en dator, så rensar du filerna, om det som håller dig tillbaka och där du fungerar på autopilotläge. Det här handlar om dig, och ett sätt att släppa på begränsningar.

Tänk om du kan ta emot mer av dig, utan dömande? Vad skulle kunna vara möjligt för dig då? Tänk om du kan inneha och ta emot allt och lite till? Tänk om du kan gå från att göra för att få, till att vara och ta emot? Vad mer är möjligt för dig? Är det dags nu för dig?

Bars har hjälpt tusentals till stora förändringar i kroppen, i sina liv, med sömn hälsa vikt pengar sex relationer ångest, stress och så mycket mer.

Hur blir det bättre än så? Är det dags nu för dig att ta emot mer av dig?

Barn som får sina Bars körda ökar också sitt inre lugn, och koncentrationen ökar. Vilket har underlättat skolgången för många.

Detta är en lätt metod för dig att lära dig, där du kan ge dessa behandlingar direkt efter kursen till vänner, familjen, klienter.Även ta betalt för det.

Du får ge 2 och får ta emot 2 behandlingar.

Tydlig manual ingår med bilder samt ett kompendie att ta med hem.

Denna metod passar även dig som är terapeut sen innan, tex massör,kropps ,SPA-Terapeut som ett bra komplement till det du redan gör. Men är öppen för alla som vill ta emot mer, observera att det inte finns några krav på förkunsskaper. Du får Diplom/intyg efter utbildningen och du blir då Barsgivare.

Denna metod har funnits i ca 25 år och grundaren är Gary Douglas USA. Medskapare är Dain Heer. Inom Access Consciousness finns många olika tekniker och metoder för att ta emot mer av dig och livet, varav Access Bars är själva grunden.

Varmt Välkommen till en helt magisk dag, där du släpper på begränsningar som är redo att släppa och där du tar emot mer av dig och det som är DU! Jag ser så framemot det! Vad ska till att vi ses?

Pris: 2500:-/p 1250 kr för dig som repeterar inom 1 år.

Barn 0-16 Gratis och 16-18 år 1250 kr. Lunch 1 timma, går bra att ha med mat om man vill det, och värma eller gå till närliggande sallad/pizzeriabar, eller ICA. Kaffe/te, snacks ingår i priset.

Anmälan utgår den 29/3

Anmälan till mig Tina skriv pm eller ring mig.

Ring mig vid frågor eller mejl. Betalning sker innan kursstart då du är garanterad din plats. Hela beloppet ska vara insatt innan.Insättning på bg eller swich. Vad mer är möjligt?

Allt i livet kommer till dig med lätthet glädje och härlighet!

Tina Elisson

Underbara Du

Rynningegatan 27 (Relax Spa Massage)

70365 Örebro

underbaradu.tina@gmail.com www.underbaradu.com

0707-892652

Dipl: Aromaterapeut

Dipl SPA-Terapeut

Cert Helmetodcoach

Cert Bars Facilitator

Cert. Body Process Facilitator

Mer info om Access Bars www.accessconsciousness.com

www.bars.accessconsciousness.com

Här är en film på svenska vad Acess Bars bla är

http://www.youtube.com/watch?v=z2scgJw7nS4

www.YouTube.com/accessconscousness.com

Event info

sön 2/4 2017 kl. 10:30 — 18:30

Underbara Du