À la mode - Depeche Mode Tribute lör 4/3 2017 kl. 18

À la mode - Depeche Mode Tribute lör 4/3 2017 kl. 18

À LA MODE - Depeche Mode - tribute

2017 kommer bli ett stort Depeche Mode-år. Nytt album är på gång och världspremiären av Global Spirit Tour sker på Friends Arena i Stockholm.

Kalmar vill inte vara sämre utan erbjuder en exklusiv helkväll som hyllning till legenderna. Stockholmsbaserade gruppen The New Dress med gäster besöker Kalmar för 4e året i rad. Bandet har tidigare spelat på utsålda hus på Stensökrogen i Kalmar . Detta år med en än mer storslagen konsert på anrika Kalmar Teater!

NYHET FÖR ÅRET....spelningens låtlista kommer styras av besökarnas önskemål och bestämmas via omröstning inför spelning, via Facebook-event (mer info kommer) Gruppen lovar självklart även att hylla 30-års jubilerande skivorna Black Celebration(2016) och Music for the Masses(2017)

The New Dress

The New Dress har framfört samtliga Depeche Mode - skivor från 1981-1993 i sina helheter på bla. Kolingsborg och Göta Källare i Stockholm. The New Dress består av Jonas Thorell (gitarr/orgel/sång), Daniel Björklund (gitarr), Gustaf Hielm

(bas), Jesper Andersson (trummor)

Sångare: Emma Nylén (Emmon), Annika Mellin (Paris) och Mårten Kellerman (Statemachine)

FÖRFEST MED BERÄTTARKVÄLL OCH LIVEQUIZ

Dessutom kommer det att erbjudas en förfest innehållande Livequiz (självklart med Depeche Mode som den röda tråden) med fina priser i potten.

Förfesten kommer även gästas av författaren och en av de största Depeche Mode-fansen(samlarna) i Sverige, Martin Sernestrand från Göteborg. Martin är högaktuell med boken Depeche Mode i Sverige - 1982-2016. En bok om det brittiska syntpopbandet Depeche Mode och deras historia i Sverige. Konserterna, bilderna, skivorna och anekdoterna. Boken har mottagit väl av fans och recensenter.

“Boken är inte bara en angelägenhet för fundamentalisterna utan är en fet resa också för sådana som mest bara gillar Enjoy The Silence.” (Gaffa, 5 av 6 stjärnor)

“Efter ett par sidor kan jag inte sluta läsa. Och det är författarens öga för detaljer som gör boken omistlig. Intervjuerna med fans fångar Depeche Modes säregna blandning av oskuldsfull romantik och industriell fetischism” (Fredrik Strage DN)

Förfesten hålls vägg i vägg med Kalmar Teater på Teatervallen och Restaurang Porten(Olof Palmes gata 1)

INFORMATION

Datum: Lördag 4/3

Tid: förfest från kl 1800, berättarkväll/quiz från ca kl 1830 på Teatervallen, Restaurang Porten, Olof Palmes gata 1.

Spelning med The New Dress på Kalmar teater start ca kl 2115

Insläpp teater kl 2045

Speltid konsert ca 2,5-3h, inkl paus 30minuter.

BILJETTALTERNATIV 1

- BLACK CELEBRATION - bästa plats på 1:a parkett på konsert, samt till förfest med berättarkväll samt livequiz på Teatervallen.

OBS endast 140 biljetter, först till kvarn, pris 395kr (inkl ticnet avgift)

Intresserade av att äta/bordsbokning? För mer information kontakta gärna Restaurang Porten tel 070-647 04 50.

BILJETTALTERNATIV 2

- STRIPPED, Inträde till konsert på Kalmar Teater, pris 295kr (inkl ticnet avgift)

OBS! BILJETTSLÄPP 22/11 kl 10 via ticnet.se samt Kalmar Biljettcentrum tel 0480-421010

Arrangeras av Minigolf i Kalmar.

www.minigolfikalmar.se

Event info

lör 4/3 2017 kl. 18 — 23:55

Stensö - Minigolf i Kalmar